UTORAK U 21:40

RADIO MILEVA: Omiljena komedija u regionu

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2022. 13:00

Druga sezona domaće serije ‘Radio Mileva’ opet je na programu ATV-a od danas – utorak, 8. novembra! Spremite se za omiljene dogodovštine Mileve, Natalije, Sonje i stanara zgrade 12 u beogradskom naselju Neimar.

Autorska ekipa reditelj Elmir Jukić, direktor fotografije Almir Đikoli i montažer Redžinald Šimek zaslužna je za jednu od legendarnih domaćih serija 'Lud, zbunjen, normalan' koja će osim doajena Mustafe Nadarevića, ostati upamćena po neodoljivo smiješnim i uvijek aktuelno-komičnim situacijama.

Sličnosti među serijama je mnogo – porodica Majstorović definitivno je ženski pandan Fazlinovićima. Oni u sebi nose sukob generacija i muče ih iste muke koje se kroz verbalnu i situacionu komiku nižu tako da se svako od nas kraj malih ekrana može poistovetiti sa likovima i njihovim 'simpatičnim' problemima i riješenjima. Pored toga stanari zgrade 12 sa svojim karakterima i životim pričama prepliću se u jedan predivno smiješan univerzum. Ovdje je u jeziku prepoznatljiv 'beogradski' dok je tamo bio izrazit 'sarajevski' govor, pa i 'Mileva' obiluje verbalnom komikom. I ovdje imamo kafanu kojom vlada lokalni krimos, a situacije koje se u njemu dešavaju nimalo ne zaostaju za onima u 'San Remu'. Frizerski salon 'Afrodita', baza svih važnih informacija, a u krugovima koji dobro poznaju serijal 'LZN', kažu, jednak je Farukovom studiju. Jedno je sigurno – 'Radio Mileva' ima potencijal da Balkanom ovlada kao prava komedija čiji likovi, a naročito Mileva, i replike će se dugo prepričavati i pamtiti.

Osim toga sve će obradovati i informacija da uskoro počinje snimanje treće sezone, a nadamo se biće ih još mnogo. Smijeh i komične situacije u svakodnevnom životu Mileve, omiljene komšinice koja 'sve umije i u sve se razumije', pratiće sukob generacija sa njenom ćerkom Natalijom i unukom Sonjom. Svaka će svojim karakterom i problemima pridonijeti da situacije budu prepune zabuna, posebnog jezika, ali kroz smijeh pokazati da smo svi u životu isti – želimo da problemi nestanu, a da ostane samo sreća i veselje.

Dodatno će sezonu 'zakomplikovati' ne samo poznati likovi zgrade 12, nego i novi, a naročito Milevin brat Srećko, pustolov, koji se nakon mnogo godina vraća iz Afrike i sa sobom donosi poseban komični 'štih'.

Ne propustite domaću komediju 'Radio Mileva' – od utorka do četvrtka u 21 čas i 50 minuta i petkom u 22 časa i 10 minuta.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.