RADNIM DANOM U 14:15

Serija Zakletva: Tajanstvena Zejnep donosi nebrojene sumnje

  • Извор: АТВ
  • 09.08.2021. 08:00

U ovoj sedmici očekuju vas preokreti u turskoj hit seriji 'Zakletva' i nova iskušenja i prepreke koje će biti postavljene pred glave junake, zaljubljene Rejhan i Emira. Kako vrijeme odmiče njihova ljubav uz sve sukobe raste, a povećava se obruč protivnika koji žele da je unište. Nakon svađe na romantičnoj večeri, na kojoj je Emir naprao Rejhan da je s njim samo zbog novaca, ona potišteno i razočarano pakuje kofere u namjeri da ode. Međutim, ipak ostaje svjesna da mora da se bori za svoju ljubav, u nadi da će i Emir moći da vidi koliko ga voli. Džavidan je nesretna zbog Rejhanine odluke o povratku i razmišlja kako da joj ponovo napakosti.

Rejhan odlazi u običajenu šetnju i na ulici zapazi djevojčicu koja prosi. Tuga je obuzima i počinje da je prati do njezine kuće u nadi da će saznati zašto prosi i kako bi mogla da joj pomogne. Saznaje da je djevojčica, Zejnep, pobjegla od kuće, jer se maćeha prema njoj ponaša i više nego okrutno. Rejhan joj kupuje telefon kako bi je mogla nazvati u bilo kom trenutku kada joj zatreba bilo kakava pomoć. Rejhan ponovo kasni kući, što Emira tjera u nove sumnje. Rejhan nastoji da mu ispriča o Zejnep, ali on ne želi da je sluša. Ona stalno razmišlja o djevojčici, silno želi da joj pomogne iako zna da bi je to moglo dovesti do novih problema. Dolazi na ideju da Zejnep sakrije u kuću. To i uspjeva uz pomoć Sune. Rejhanino čudno ponašanje i česte posjete gostinjskoj sobi izazivaju pažnju ukućana. Kada mala Zejnep shvati da bi mogla biti uhvaćena i kažnjena, bježi od kuće. Rejhan se baca u potragu, ali je dočekaju zlobnice Džemre i Džavidan, koje osim što brže-bolje prenose Emiru za telefon i novi broj, saznaju i za skrivanje Zejnep u gostinjskoj sobi. Emiru tek tada počinje da sumnja u njenu iskrenost i namjere još više, a Rejhan stižu preteći pozivi. 

Kemal saznaje da Soner nije nimalo dobar poslodavac, što mu daje adut više da spriječi Lejlu u namjeri da se zaposli kod njega. Lejla je svakako zabrinuta i skreptična zbog posla, jer zna da bi je zaposlenje odvojilo od Masal, koja je itekako uzrujana potencijalnim Lejlinim odlaskom i prekidom njihove svakodnevice. Ona odluči da se Soneru zahvali za poslovnu ponudu. On to prihvata veoma lično i postaje nasilan i bijesan. U cijelu priču o Lejlinom poslu ili ostanku kod Kemala, upliće se njen otac, Tazal, koji joj traži da napusti Kemalov dom i odluči – ili on ili život sa Kemalom. Lejla je svijesna svojih osjećanja prema Kemalu i Masal i nikako ne može da se odvoji od njih. Često mjesečari što je spaja sa Kemalom, koji budan misli na nju. Ipak njezina suparnica Jondže želi Kemala za sebe i na sve načine pokušava da mu se nametne. 

Hoće li Rejhan spasiti Zejnep? Od koga dolaze preteći pozivi? Da li će Emir shvatiti šta se dešava i pomoći joj u namjeri da spasi jedan život? Da li će Lejla napraviti konačan izbor? 

Serija “Zakletva” svakog radnog dana u 14:15 časova.

GLUMCI: Özge Yaz, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses

SCENARISTA: Nazmiye Ylmaz


Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)