VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Vrijeme za uživanje

  • Извор: АТВ
  • 10.06.2022. 18:00

Vikend je uvijek vrijeme koje se s nestrpljenjem očekuje, bez obzira na to koliko je radna sedmica bila zahtjevna i burna. Vikend se čeka jer je to vrijeme odmora i uživanja, a za nas izazov da vam svaku subotu i nedjelju, vikend jutro, uljepšamo zanimljivim pričama, osmijehom i odličnom atmosferom. Pripremamo vam zanimljive priče, a u studiju vas već tradicionalno očekuje naša Jovana Radosavljević.

U subotu vam donosimo priču sa proslave jubileja naše medijske kuće – s ponosom slavimo 25 godina rada i trajanja, koje zasigurno ne bismo uspjeli da nije bilo vas, naše vijerne publike i najbolje motivacije za sve što radimo. U ovim danima jubileja osim dobrih želja, novih planova i projekata, sjećamo se i početaka, mnogih jedinstvenih formata, neponovljivih TV lica i svih profesionalaca koji su neumorno radili da sada budemo ovdje gdje jesmo.

Otkrićemo vam i kako mališanima iz vrtića 'Neven' bilo u obilasku ATV-a, te gdje su sve zavirili i šta su sve naučili i vidjeli tokom posjete.

Vodimo vas u obnovljeni 'Olimp Kamp' koji će ovo ljeto sigurno biti jedna od najboljih destinacija za uživanje i odmor od vrelih ljetinih dana.

Ako do sada niste čuli za Art klub 'Prostor' i galeriju 'Vagon' sada je vrijeme, jer će nam Isidora Branković, konceptualna umjetnica, otkriti šta sve pripremaju tokom ljeta za sve ljubitelje umjetnosti i kulture.

U nedjelju donosimo priču o komšijama i komšijskim odnosima na kojima bi mnogi pozavidjeli.

KUD 'Čajevac' slavi 70 godina postojanja i broji više od 350 članova. Mnogo je uspomena, ljubavi, putovanja, nastupa.Donosimo zanimljivu priču o članovima koji igru, pjesmu i tradiciju prenose s koljena na koljeno.

Istražujemo i gdje ljeto provode Bijeljinci i Dobojlije.

Očekuju vas kao i uvijek odlični recepti – kako da napravite kup od jagoda, a kako jaja u šlafroku.

'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.