Дочек нове 2024.

Бијељинци спремни за најлуђу ноћ

  • Извор: АТВ
  • 23.12.2023. 19:50

Бијељинце и њихове госте на градском тргу забављаће група Зана. Понуда не мањка ни у ресторанима и клубовима, цијене се крећу од 70-150 КМ.

А ту је и Зимзоград који ће бити спреман до најлуђе ноћи.

„Дан раније, значи 30. децембра, ће се овдје на тргу организовати дјечија Нова година, кочије Дједа Мраз, 9. јануара ће пјевати Београдски синдикат, а за Српску нову годину је организована журка и концерт групе Легенде“, рекао је Драган Тешић, Туристичка организација Бијељина

Бијељинци су већ испланирали како ће дочекати 2024. Надају се да ће бити боља од ове.

У граду су већ гужве јер су стигли гости из дијаспоре, а посебно повећан број гостију очекује се у наредној седмици. 

Биће ово садржајни дани пред Нову годину, послије Нове године и за новогодишњу ноћ. Задовољни су из Туристичке организације и задовољни су и цјелокупном сезоном. Бијељина је таргетирана међу ТОП 5 дестинација туристичких у БиХ.

Да би Семберија многима могла да буде дестинација за Нову Годину, показују и бројке. Закључно са децембром, Семберија ће имати више до 100.000 ноћења.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм