Измирене обавезе према запосленима

Болница Требиње позитивно послује трећу годину заредом

  • Извор: АТВ
  • 19.01.2024. 10:54

Трећу годину заредом Болница Требиње послује позитивно што је омогућило да се редовно измирују текуће обавезе према свим запосленима.

Директор Болнице Требиње Недељко Ламбета је истакао да да су одређена одјељења направила стварно велике резултате у претходној години.

Он је истакао одјељење офтамологије које је имало преко 600 операција и преко 7.000 амбулантних прегледа.

Ламбета је истакао и почетак изградње Нове Болнице у Требињу, која ће се простирати на око 17.500 m2 и бројати 223 болничка кревета и 20 одјељења.

Замјеник директора за медицинска питања Татјана Мрдић рекла је да се од 2021. године интензивно се ради на унапријеђењу медицинског кадра у требињској Болници.

"Тренутно стање у болници је такво да ми имамо 45 љекара специјалиста, 38 љекара на специјализацији и осам доктора медицине који чекају да добију специјализацију", рекла је Мрдићева.

Она је истакла да је у наредној години планирано је  још 18 специјализација тако да ће број љекара бити знатно повећан у односу на претходни период.

Укупно око 150 хиљада пацијената је током прошле године прошло кроз требињску Болницу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.