Бијељина

Да ли ће се Петровић појавити на Скупштини града?

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 19:31

Рад градоначелника Бијељине Љубише Петровића и извјештаји о раду Градске управе наћи ће се пред одборницима. Да ли ће се бар тада појавити и Петровић, тешко је рећи јер се на сједницама не појављује већ годину дана. Још је теже тако нешто очекивати сада када би требало да положи рачуе о свом раду.

„Градоначелник који је предлагач већине тачака и људи који су око њега не долазе на сједнице Скупштине града, али је Скупштина града и ту заузела неки помирљив став да се све тачке које су у интересу наших суграђана и града усвајају, да нико у нашем граду не трпи због политичких подјела и неодговорности било ког појединца, ма ко он био“, изјавио Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине града Бијељина.

Какви су планови Петровићу када је ријеч о појављивању на сједници, питали смо у Градској управи. Међутим одговора по  обичају нема. 

Због недоласка на сједнице Скупштине града на овом засједању ће бити и 20 тачака од преосталих од претходних сједница. Да ли ће доћи на сљедећу и дати одговоре на питања о свом раду, одговор нисмо ни овај пут добили од Љубише Петровића.

На дневном реду наредног скупштинског засиједања ће бити 66 тачака, а разматраће се низ тачака имовинско-правне и комуналне природе, просјечна грађевинска цијена метра квадратног, накнада за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, приједлог одлуке о висини ове накнаде као и низ програма.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.