Бијељина

Да ли ће се Петровић појавити на Скупштини града?

 • Извор: АТВ
 • 25.03.2024. 19:31

Рад градоначелника Бијељине Љубише Петровића и извјештаји о раду Градске управе наћи ће се пред одборницима. Да ли ће се бар тада појавити и Петровић, тешко је рећи јер се на сједницама не појављује већ годину дана. Још је теже тако нешто очекивати сада када би требало да положи рачуе о свом раду.

„Градоначелник који је предлагач већине тачака и људи који су око њега не долазе на сједнице Скупштине града, али је Скупштина града и ту заузела неки помирљив став да се све тачке које су у интересу наших суграђана и града усвајају, да нико у нашем граду не трпи због политичких подјела и неодговорности било ког појединца, ма ко он био“, изјавио Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине града Бијељина.

Какви су планови Петровићу када је ријеч о појављивању на сједници, питали смо у Градској управи. Међутим одговора по  обичају нема. 

Због недоласка на сједнице Скупштине града на овом засједању ће бити и 20 тачака од преосталих од претходних сједница. Да ли ће доћи на сљедећу и дати одговоре на питања о свом раду, одговор нисмо ни овај пут добили од Љубише Петровића.

На дневном реду наредног скупштинског засиједања ће бити 66 тачака, а разматраће се низ тачака имовинско-правне и комуналне природе, просјечна грађевинска цијена метра квадратног, накнада за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, приједлог одлуке о висини ове накнаде као и низ програма.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 18:20 Чаролија Републике Српске (еп.04)

  ''Чаролија Републике Српске (еп.04)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.