Oglasili se saopštenjem

GrO SNSD Trebinje osudio ponašanje Nebojše Vukanovića

 • Izvor: Srna
 • 03.02.2023.15:39

Gradski odbor SNSD Trebinje najoštrije je osudio ponašanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića koji je ispred ulaza u zgradu Gradske uprave Trebinje parkirao svoje vozilo. Ističući da je riječ o "cirkusantu poznatom po opsesivnom ponašanju i mržnji prema vlasti", iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje najoštrije su osudili, kako su naveli, nasilničko djelovanje Vukanovića.

"Riječ je o čovjeku koji iza sebe nema niti jedno konkretno djelo i čiji je jedini cilj populizam i enormna zarada koju ostvaruje svojim paparaco djelovanjem putem bloga u `Jutjub` kanala. U decenijskom bavljenju javnim poslovima, Vukanović se ne može pohvaliti nijednom idejom, bilo da je u pitanju porodica, penzioneri, ekonomski razvoj. Umjesto toga, njegovo ponašanje i djelovanje još od studentskih dana obilježeno je incidentima, nasilništvom i provokacijama", navedeno je u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju su pozvali nadležne institucije da se pozabave njegovom biografijom i provjere, kako su istakli, istoriju nasilništva koja je zavedena i u MUP-u Crne Gore u Nikšiću gdje protiv njega postoje prijave.

"Dotični borac za pravdu i red i samozvani patriota i rodoljub svoju `ljubav` prema Republici Srpskoj pokazao je izbjegavanjem vojnog roka. Vojsku nije odslužio ni u miru jer se bavio ilegalnom trgovinom i studirao devet godina.

Posljednjim postupcima prevršio je svaku mjeru i izazvao revolt Trebinjaca, a stotine poziva i zahtjeva zgroženih građana zahtijevaju hitnu reakciju nadležnih institucija", istakli su iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović juče je ispred ulaza u zgradu Gradske uprave Trebinje parkirao svoje vozilo.


Tagovi:
 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.