Велико интересовање

Интензивиране активности на формирању слободне пословне зоне Соколац

 • Извор: АТВ
 • 14.01.2024. 18:49

Соколачка општинска управа на челу са начелником Милованом Бјелицом интензивирала је активности на формирању слободне пословне зоне Соколац.

Елаборат о оправданости оснивања слободне зоне је завршен и предат надлежним институцијама Републике Српске, укључујући и предсједника Републике. Јасно је назначено да постоји велико интересовање код домаћих, али и међународних компанија да се укључе у рад и власништво будуће слободне зоне, наведено је на сајту општине Соколац.

- Подршка Привредног друштва за управљање слободном зоном Суботица је изузетно драгоцјена и представља потврду исправности наших напора да успоставимо слободну зону Соколац и да је повежемо на партнерским основама са Суботицом и другим заинтересованим зонама. Уједно ово је и најбољи позив привредницима Суботице и Србије да искажу намјере да буду дио будуће Слободне пословне зоне Соколац - истакао је Бјелица.

Планирано је да слободну зону Соколац оснују општина Соколац и Влада Републике Српске са већинским пакетом акција, а на основу јавно приватног партнерства у власничке структуре би могле да се укључе и све заинтересоване компаније које буду пословале унутар зоне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?