Скандал

Ово је сарадник Петровића који голе жене вози у службеном возилу

  • Извор: АТВ
  • 15.02.2024. 16:05

Сарадник и пријатељ Љубише Петровића, Спасоја Живановић из Црњелова, фотографисао ја полуголу жену у службеном возилу тамошње Цивилне заштите и тиме се хвалио.

Фотографије из преписке приказују готово потпуно голу женску особу у, како се јасно види, службеном аутомобилу тамошње Цивилне заштите.

Запосленик који је одговоран за сигурност и добробит грађана, попут Спасоја, требало би да се понаша на начин који одражава одговорност, професионалност и поштовање према својој дужности, што је у овом случају доказано све супротно од горе наведеног, пише локални портал "Вијести365".

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Фотографије које је објавио, приказујући женску особу у тангама у приколици возила за цивилну заштиту, врло су неприкладне и неодговорне, због чега је јавност шокирана.

Осим тога, чињеница да је Спасоје близак пријатељ градоначелника Бијељине Љубише Петровића, који га је и запослио, довела је у питање транспарентност и интегритет запошљавања у јавном сектору и са правом изазива сумње у политички непотизам и корупцију.

У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

У Бијељини мук око скандала са експлицитним фотографијама

Овакво понашање озбиљно нарушава повјерење грађана у ефикасност цивилне заштите и уопштено владавину права, локалних власти.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић се није јављао на позиве АТВ-а.

Пратите нас и путем Вибера