Traži se krevet više

Pomama za Trebinjem kao novogodišnjom destinacijom

  • Извор: АТВ
  • 04.12.2022. 19:25

Prava je pomama za Trebinjem kao novogodišnjom destinacijom. Već se traži krevet više za najluđu noć pa hotelijeri ne skidaju osmijeh sa lica. Cijena jednog noćenja za jednu osobu u trebinjskim hotelima kreće se od 30 do 80 evra, u privatnom smještaju od 15 do 50 evra. Ipak, rezervacije pljušte.

"Ako je suditi po rezervacijama u hotelu Nar za Novu Godinu u Trebinju očekujemo jedan pravi spektakl. Kod nas rezervacije stalno dolaze ali moram da kažem da imamo još slobodnih mjesta.  Među gostima prednjače domaći a ima i turista iz regiona", kaže Milica Nosović iz hotela Nar.

"Shodno cijenama na tržištu malo su cijene veće ali očigledno to ne predstavlja veliki problem ljudima s obzirom da je odziv jako veliki i jako nam je drago da se ljudi odazivaju da i ove godine novogodišnje i božićne praznike provedu u našem turističkom kompleksu", poručuje Milica Adžić iz Grada Sunca.

Sajt Booking kaže da je popunjeno više od 90 odsto trebinjskih smještajnih kapaciteta. Aktuelnim stanjem rezervacija i najavama koje stižu zadovoljni su i u trebinjskoj Turističkoj organizaciji. Kažu, telefon im zvoni puna dva mjeseca.

"Region je najdominantniji kada su u pitanju te najave. Raduje nas što ćemo imati i nekoliko kružnih tura koje će se duži vremenski period zadržati u našem gradu. Trebinje se nalazi na takvoj lokacija da imamo dobar i atraktivan program ne samo u Trebinju nego i u okruženju. Sve sluti da će novogosišnji praznici biti kruna istorijske turističke godine u Trebinju", poručuje Žarko Vico iz Turističke organizacije Trebinja.

Zaključno sa oktobrom na jugu su zabilježene 152.000 registrovanih noćenja, vjeruje se da će konačna cifra biti 180.000. Zanimljiv, bogat i sadržajan program pripremljen je za novogodišnje praznike.

Biće zanimljivo u prazničnim danima u Trebinju. 30.  decembra plan je da zapjeva Boris Režak a već 31. pod platanima će svoj koncert da održi pjevač Peđa Jovanović.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)