Trebinje

Potpisan ugovor o izgradnji nove zgrade "Elektroprivrede Republike Srpske"

 • Izvor: ATV
 • 11.01.2023.12:13

Novu poslovnu zgradu MH "Elektroprivreda Republike Srpske" (MH „ERS“) i Grada Trebinja gradiće konzorcijum hercegovačkih firmi Herc gradnja i Segment, a danas je u Matičnom preduzeću potpisan ugovor o radovima na izgradnji (rekonstrukciji) objekta vrijedan 7,99 miliona KM.

Ugovor su potpisali Luka Petrović, generalni direktor MH "ERS" i Đorđe Vujović, direktor Herc gradnje, ispred konzorcijuma.  Radovi treba da počnu krajem mjeseca, a rok za završetak je dvije godine. 

Zgrada se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici, a novi poslovni objekat gradi se na zemljištu koje je u vlasništvu Grada Trebinja, a na kome se sada nalazi ruinirana zgrada iz vremena Austrougarske monarhije na kojoj nisu mogući značajniji građevinski zahvati. 

- Staru zgradu, koja je u veoma lošem stanju, zamijeniće objakat koji treba da zadovolji sve potrebe ERS – a i Grada Trebinja. ERS će tu smjestiti dio svojih službi, a Grad će u tom objektu smjestiti dijelove svojih organizacionih jedinicakoje se sada nalaze u čak četiri objekta - istakao ge Petrović. 

S obzirom da je Grad obezbijedio lokaciju, "ERS" je za izgradnju ovog objekta obezbijedila finansijska sredstva. 


Tagovi:
 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.