Донесена одлука

Предсједници ОО СПС-а и НДП-а из Братунца и три одборника ових партија приступили СНСД

  • Извор: АТВ
  • 05.04.2024. 14:45

Предсједници Општинског одбора СПС-а и НДП-а из Братунца и три одборника локалног парламента данас су приступили СНСД-у.

Ова одлука донесена је током данашњег састанка са организационим секретаром СНСД Игором Додиком и предсједник Општинског одбора ове партије у Братунцу Марко Мркајић.

Предсједник ОО СНСД Братунац Марко Мркајић након састанка поручио је да приступање нових чланова СНСД-у говори о јачини партије, али и одговорности политике коју она води.

"Приступање два Општинска одбора, међу којима су три одборника у Скупштини општине Братунац СНСД-у говоре о јачини ове партије, како на локалном, тако и на републичком нивоу. Водимо најодговорнију политику и отворени смо за сарадњу са свима који желе развој и просперитет локалне заједнице, али и цијеле Републике Српске. Прије свега, сматрам да су нас ујединили политика Милорада Додика, Република Српска и борба за очување њеног интегритета и јединства, те оснаживање у борби против њене деградације и укидања", поручио је Мркајић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм