ATV

Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јови

Приједорски полицајци спасили малољетницу која је ушла у Сану

  • Извор: АТВ
  • 21.11.2023. 12:50

Још један херојски подвиг стиже из Министарства унутрашњих послова Републике Српске и храбрих полицајаца. Овај пут, из Приједора.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јовић спасили су малољетницу која је јутрос ушла у ријеку Сану у центру Приједора.

Како су навели из ове Полицијске управе, храброст и спремност полицијских службеника да жртвују свој живот како би спасили туђи, данас су још једним примјером показала ова три полицијска службеника у Приједору.

„Након што је Полицијска управа јутрос око 10,25 часова запримила анонимну пријаву да је са обале ријеке Сане код сплава у Приједору млађа женска особа ушла у воду, брзом интервенцијом полицијских службеника, уласком у ријеку извукли cу лице и спасили још један људски живот“, саопштено је из ПУ Приједор.

Додају да је након указивања помоћи утврђено да се ради о малољетном лицу.

Иначе, МУП Републике Српске данас обиљежава крсну славу Светог архангела Михаила, а припадници МУП-а и данас показују да су ту за грађане Српске.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм