Градски одбор

Приједорски СНСД добио још једног одборника

  • Извор: СРНА
  • 27.03.2024. 15:51

Градском одбору СНСД-а Приједор данас је приступила Слађана Радаковић, независни одборник у Скупштини града која ће убудуће дјеловати у саставу одборничког клуба СНСД-а, саопштено је данас из овог одбора.

Предсједник Градског одбора СНСД-а и градоначелник Приједора Слободан Јавор изразио је задовољство што је Радаковићева препознала рад, снагу, стабилну и јаку политику СНСД-а и пожелио јој добродошлицу у највећу и најјачу политичку организацију у Приједору која, како каже, из дана у дан расте и јача.

Радаковићева је поздравила политику СНСД-а и градоначелника Јавора, те истакла да је као независни одборник подржавала већину одлука јер су биле конструктивне и водиле ка напретку локалне заједнице што је допринијело одлуци да приступи социјалдемократама, наводи се у саопштењу.


Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

Она сматра да се у овом тренутку борбе за Републику Српску коју води предсједник СНСД-а Милорад Додик не смије бити разједињен, да сви морају дати допринос јачању безбједности и интегритета Српске, те да је патриотизам лидера СНСД-а примјер и правац како треба дјеловати.

"Градском одбору СНСД-а Приједор свакодневно пристижу нови чланови који су препознали квалитете лидерске партије", наводи се у саопштењу.

Јавор је овом приликом позвао грађане да се придруже највећим тиму који је био и остао спреман да одговори на све изазове, градећи и јачајући локалну заједницу, додаје се у саопштењу.


Пронађен нови детаљ који би могао помоћи у проналажењу нестале Данке

Пронађен нови детаљ који би могао помоћи у проналажењу нестале Данке

Клуб одборника СНСД-а у Скупштини града Приједора сада има 12 одборника. Осам мандата је освојио на изборима, као и један мандат загарантован за националне мањине. У јануару прошле године приступили су им одборници ДНС-а Младен Радишић и Драган Ромчевић, а данас и Радаковићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.