Нови изглед

Реконструисана Улица краља Петра у Дервенти

 • Извор: АТВ
 • 29.05.2024. 19:09

Улица краља Петра у Дервенти добила је нови изглед. Реконструисана је у дужини од око 320 метара, за шта је из локалног буџета издвојено 834.000 марака. На радовима је било ангажовано локално предузеће.

- Урађена је оборинска канализација, нови прикључци за фекалну канализацију, водовод, реконструкција водоводне мреже са прикључцима, хидрантска инсталација, а јавна расвјета, хортикултура и на рају завршни слој што видите - каже Срђан Новић, начелник Одјељења за стамбено комуналне послове.

Тиме је завршена друга фаза радова на реконструкцији главне улице. Олакшаће кретање о возачима и пјешацима. 

- Ево Улица Војводе Мишића и стара православна црква паркинзи, то је јако значајно, онда је урађен дио посла према старом православном гробљу и још доста сеоских путева у руралном дијелу, а улица и тротоара народски речено, сијасет - изјавио је Милорад Симић, градоначелник Дервенте.

Дио суфицита из прошле године који износи око 1,5 милион марака биће утрошен у капиталне пројекте.

А око 700.000 марака за реконструкцију саобраћајница у свим дијеловима Дервенте. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.