ATV

Načelnica Jezera

Ružičić: Žena sam od krvi i mesa, što to ne bih pokazala

 • Извор: Аваз
 • 05.06.2023. 08:12

Načelnica Jezera Snežana Ružičić koja je izazvala veliku pažnju provokativnim videom na Instagramu kaže za Avaz da je prijavno iznenađena reakcijama na društvenim mrežama ali i brzinom kojom se ovaj video širi.

"Pozitivno sam iznenađena brzinom širenja snimka. Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj instagram profil je ličan i to je platforma na kojoj ja biram da plasiram sadržaj isključivo ljudskog karaktera, žene od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama", rekla je Ružičić.

Koliko je video načelnice privukao pažnju javnosti, pokazuje podatak da je za kratko vrijeme dobio skoro 12.000 lajkova. 

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

"Senzibilnosti jedne žene propagiram na svoj način i ja smatram da ona mora biti prisutna i u poslovnom i u privatnom životu. Tek tada kada ne sputavamo ženstvenost, žene zaista mogu sve. Izuzetno mi je bitno što se opet vidi da samo samosvjesne žene podržavaju druge žene. Sezona je otvorena! Radujem se promociji naših krajeva, kako ljudskih tako i prirodnih ljepota", rekla je Tužičić.

Na upit Avaza da li se susreće sa nekom vrstom problema zbog svojih objava, kaže kako nema problema ona, već očigledno da ima problem u društvu i delegiranju važnih vijesti, kakva je bila vijest o ekološkom incidentu curenja nafte na podčju opštine Jezero, a koju su prenijela samo tri medija.

Тагови:
 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

  Путописна авантура са нашим Робертом Дацешином._x000D_