ATV

Начелник ПУ Источно Сарајево

Шеховац: Безбједност штићених особа није угрожена

  • 16.11.2023. 14:26

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају све неопходне мјере како би штићене особе биле сигурне, те да безбједност предсједника Републике Српске Милорада Додика није угрожена, поручио је начелник ове управе Бранимир Шеховац.

Шеховац је истакао да се предсједник Републике може осјећати безбједно на подручју које је у надлежности Полицијске управе Источно Сарајево, а вјерује и на подручју Републике Српске, као и друге штићене личности.

"Никада ни на који начин њихова безбједност није нити ће бити угрожена. Припадници ове управе на јавним скуповима и мјестима гдје се појављују штићене личности предузимају све неопходне мјере и радње како би њихова безбједност била осигурана“, навео је Шеховац.

Шеховац је напоменуо да се о безбједности предсједника Републике стара Полиција Републике Српске.

"Да ли ће неко искористити прилику да се услика са неком штићеном личности, а сутрадан извршити неко кривично дјело, то ми не можемо да претпоставимо“, истакао је Шеховац.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм