Ski centar

Skijaši pohrlili u Kneževo

 • Izvor: RTRS
 • 07.02.2023.16:38

Nedostatak snijega odgodio je skijašku sezonu, ali nedavne snježne padavine obradovale su zaposlene u Ski-centru Kneževo. Pripremili su staze za ljubitelje zimskih sportova. Skijaši dolaze iz okolnih opština, ali i iz inostranstva.

Staze su idealne za početnike i rekreativce.

Centar nudi mogućnost skijanja na dvije staze dužine između 600 do 1.000 metara. Za ljubitelje zimskih sportova ovaj centar nudi dnevno i noćno skijanje, iznajmljivanje opreme, restoran sa brojnim specijalitetima i apartmane za prenoćište.

Skijalište je udaljeno svega četiri kilometra od centra Kneževa, na pravcu prema Imljanima.

Cijena dnevne i karte za noćno skijanje je 20 KM, dok poludnevni ski pas iznosi 15 KM. Centar raspolaže i sa skijašnicom gdje oni koji nemaju svoju mogu iznajmiti opremu za skijanje ili snoubording.

Kneževo posjeduje odlične uslove za razvoj zdravstveno-rekreativnog, planinskog, lovnog, ribolovnog i izletničkog turizma.


Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.