Načelnica Jezera

Snežana Ružičić o snimku koji je "zapalio" region: Prijatno sam iznenađena

 • 08.06.2023. 20:10

Načelnica Jezera Snežana Ružičić, tokom gostovanja u emisiji ATV-a, "Tet-a-Tet", između ostalo, pričala je i o snimku koji je "zapalio" region.

Podsjećamo, ona je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u kupaćem kostimu, ogrnuta mantilom, šeta kroz hotel.

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

Kako kaže, prijatno je iznenađenja što je snimak objavljen na dosta portala.

"Ja sam postavila video, gdje u dugim ogrtačem i kupaćem, izlazim na plažu u Neumu. Kćerka je autor tog videa. Tamo smo bili na forumu, tako da smo slobodno vrijeme iskoristili da se okupamo. Snimak je izašao na portalima. To je preuzeto sa mog Instagram profila. Ja sam već dala izjavu da sam ja žena od krvi i mesa, senzibilna žena, žena koja smatra da samo ženstvena žena može da bude kvalitetna u svim profesijama i oblastima, a onda i u privatnom životu. Prijatno sam iznenađena da je toliko portala prenijelo takvu vijest", istakla je Snežana Ružičić.

Načelnica Jezera se osvrnula i na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

"Svako ima pravo na mišljenje i na odnos prema nečemu. Ja se, iskreno, ne bavim puno komentarima. Ono što ja postavim i objavim, smatram da je to umjesno", dodala je ona.

Пратите нас и путем Вибера

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина