ATV

Načelnica Jezera

Snežana Ružičić o snimku koji je "zapalio" region: Prijatno sam iznenađena

 • 08.06.2023. 20:10

Načelnica Jezera Snežana Ružičić, tokom gostovanja u emisiji ATV-a, "Tet-a-Tet", između ostalo, pričala je i o snimku koji je "zapalio" region.

Podsjećamo, ona je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u kupaćem kostimu, ogrnuta mantilom, šeta kroz hotel.

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

Načelnica Jezera očarala pratioce na Instagramu

Kako kaže, prijatno je iznenađenja što je snimak objavljen na dosta portala.

"Ja sam postavila video, gdje u dugim ogrtačem i kupaćem, izlazim na plažu u Neumu. Kćerka je autor tog videa. Tamo smo bili na forumu, tako da smo slobodno vrijeme iskoristili da se okupamo. Snimak je izašao na portalima. To je preuzeto sa mog Instagram profila. Ja sam već dala izjavu da sam ja žena od krvi i mesa, senzibilna žena, žena koja smatra da samo ženstvena žena može da bude kvalitetna u svim profesijama i oblastima, a onda i u privatnom životu. Prijatno sam iznenađena da je toliko portala prenijelo takvu vijest", istakla je Snežana Ružičić.

Načelnica Jezera se osvrnula i na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

"Svako ima pravo na mišljenje i na odnos prema nečemu. Ja se, iskreno, ne bavim puno komentarima. Ono što ja postavim i objavim, smatram da je to umjesno", dodala je ona.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.