Због мобинга

Све извјеснија смјена Златка Максимовића

  • Извор: АТВ
  • 05.03.2024. 19:08

Након извјештавања АТВ-а о мобингу који Златко Максимовић врши над љекарима и радницима бијељинске болнице, нашој телевизији јавило се још неколико запослених који су потврдили наше наводе.

Након што смо објелоданили те информације, све је извјеснија његова смјена са директорске позиције. То се прочуло па су многи оставили коментаре на друштвеним мрежама.

А било је и коментара и о стању у бијељинској болници. 

"Љекари који од њега нису могли бити оно што треба, он је изигравао Бога и батину, изгубисмо толико добрих и квалитетних људи. Иди што прије. "Сад треба кривично да одговара, тек сад креће оно право", "Нека иде", "Носио га ђаво", "Крајње је вријеме било да га смијене! Путуј Селма, не нагињи се кроз прозор", неки су од коментара на друштвеним мрежама.

Од почетка Максимовићевог мандата, десетине доктора је напустило болницу. Неки нису дочекали ни крај смјене, него су мантиле остављали и одлазили, други нису хтјели да сачекају ни годину до пензије. Било је и оних који су од директора добијали погрдне ријечи и уцјене.

За АТВ је потврђено и да је Максимовић тражио од запослених да га промовишу на друштвеним мрежама, да остављају позитивне коментаре о његовим ''менаџерским подухватима''.

Подсјећамо, да смо звали Златка Максимовића да чујемо и његову страну приче, али је одбио да говори пред камером. Послао нам је писмени одговор у коме је навео да смо малициозни и да ништа од онога што смо навели није тачно.

Радници бијељинске болнице са којима смо разговарали рекли су нам другачије. Једноставно, доста им је Максимовићеве тортуре. Судећи према посљедњим информацијама, и томе ускоро долази крај. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)