Велики број туриста

Требиње препуно гостију, очекује се успјешна сезона

  • Извор: АТВ
  • 30.03.2024. 19:15

Температуре изнад 20 степени, а град крцат, то је требињска слика задњих дана марта. Јужњаци сигурни да је баш овог викенда на врата закуцала још једна успјешна туристичка сезона. Требиње су данас разгледали гости из цијелог региона.

Слика испод платана говори да ће Требиње и ове године бити тражена дестинација. Исто то говоре и резервације у требињским хотелима из којих нам кажу, да упити само стижу.

- И ова туристичка сезона у Нару успјешно је почела, мјесец април је комплетан резервисан, а већ имамо озбиљан број упита и за мај. Гости нам стижу из буквално свих дијелова свијета - каже Милица Носовић, портпарол хотела Нар, Требиње.

- Град сунца и ове године очекује велики број туриста, односно очекује још једну успјешну туристичку сезону, с обзиром да код нас већ почетком априла креће сезона, попуњеност је до краја октобра - истиче Дубравко Цураћ, портпарол Града сунца.

Све информације са терена нам говоре да ћемо имати још једну рекордну годину за АТВ то кажу из требињске Туристичке организације.  Сигурни су да ће се југом шетати гости из свих дијелова свијета.

- Оно што нас радује осим тржишта региона, овдје видимо и неке европске земље али и азијске земље, тако да нас радује да овдје имамо туристе са свих меридијана и да се полако враћамо на период прије короне - изјавио је Никола Кокић, портпарол Туристичке организације Требиње.

Прва велика навала очекује се око васкршњих дана и првомајских празника.

Требиње је ових дана крцато захваљујући и бројним манифестацијама али и семинарима који се организују. Овај викенд посвећен је ветеранима фолклора. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: