Бањалука

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

У акцији ”Омерта”, која је рано јутрос спроведена у Бањалуци, ухапшено је укупно седам особа, док се три налазе у бјекству и за двојицом су већ расписане међународне Интерпол потјернице.

То је на конференцији за медије рекао начелник ПУ Бањалука Ђурица Вукелић.

”У акцији су ухапшени А.М., М.Д., Б.Г., Н.К, А.А., Н.М. и M.Г. због сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога”, рекао је Вукелић.

Он је додао да је по наредби суда извршени претрес на 10 локација у Бањалуци и један у Котор Вароши, гдје су пронађени предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку.

Старица у Модричи брутално избодена ножем!

Старица у Модричи брутално избодена ножем!

”Акција се спроводи од марта ове године и у досадашњим активностима пронађено је и одузето око 1,66 килограма праха налик кокаину, око 400 грама марихуане, више дигиталних вага, двије војне пушке, пиштољ, муниција, већа количина новца, аутомобил и документација о имовини која ће бити предмет даље финансијске истраге”, рекао је Вукелић.

Он је нагласио да су истрагом обухваћене још четири особе. За три се интезивно трага док се С.К. већ налази у притвору.

Око 300 полицајаца

Око 300 полицајаца "упало" у Прихватни центар у Блажују

”Сви осумњичени ће бити спроведени у надлежност ОЈТ Бањалука уз извјештај о почињеном кривичном дјелу”, истакао је Вукелић.

Додао је да је од почетка године ПУ Бањалука спровела девет оперативних акција усмјерених на сузбијање трговине наркотицима ”Бул”, ”Поло”, ”Повратник”, ”Кофер”, ”Модус” у којима су такође заплијењени наркотици.

Ево ко је ухапшен у акцији у Бањалуци

Ево ко је ухапшен у акцији у Бањалуци


Пратите нас и путем Вибера