Обдукција

Амела убијена са више удараца сјечивом и ушицама сјекире

Амела Чичкушић (34) из Тузле, која је пронађена мртва са својом дјецом, убијена је са више удараца тупом и оштром страном сјекире и имала је повреде на врату, глави, лицу и другим дијеловима тијела, утврђено је обдукцијом тијела.

Први резултати истраге указују да је Амелу и двоје дјеце убио њихов супруг и отац Мујага Чичкушић, који је извршио самоубиство скоком са зграде.

Адмир Арнаутовић, портпарол Кантоналног тужилаштва у Тузли, каже да истрагу у овом језивом случају спроводи Сектор криминалистичке полиције МУП-а ТК и поступајући тужилац.

Процурили стравични детаљи из стана у Тузли у којем су страдала дјеца са мајком Амелом

Процурили стравични детаљи из стана у Тузли у којем су страдала дјеца са мајком Амелом

”Обављају се детаљне и обимне истражне радње у вези са убиствима тридесетчетворогодишње жене и њено двоје дјеце у доби од девет и двије године, која су почињена на окрутан начин у породичном  стану у тузланском насељу Ступине. Прелиминарни налазима обдукције, који су за сада усмено саопштени Тужилаштву, те се ускоро очекује достављања писменог налаза и мишљења вјештака судске медицине, жена је имала већи број повреда на врату, глави, лицу и на другим дијеловима тијела, нанесене и оштрим и тупим дијелом сјекире, што је изазвало њену смрт”, рекао је Арнаутовић.

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Он каже да у складу са одредбама Закона о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку у ФБиХ Тужилаштво неће износити било какве детаље који се односе на усмрћену дјецу.

”У току су бројне истражне радње и прикупљени су сви релевантни трагови са мјеста злочина који ће бити предмет вјештачења. Нарочито су значајни биолошко вјештачење и ДНК анализа, које ће, након достављања свих релеватних доказних материјала од Тужилаштва, радити Центар за форензичка испитивања, вјештачења и истраживања Федералне управе полиције. С обзиром на карактер кривичних дјела, безобзирност при извршењу, више детаља о истражним радњама и прикупљеним доказима нисмо у могућности износити у јавност”, рекао је Арнаутовић.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

 • 23:30 Ноћни програм

  Ноћни програм