Обдукција

Амела убијена са више удараца сјечивом и ушицама сјекире

Амела Чичкушић (34) из Тузле, која је пронађена мртва са својом дјецом, убијена је са више удараца тупом и оштром страном сјекире и имала је повреде на врату, глави, лицу и другим дијеловима тијела, утврђено је обдукцијом тијела.

Први резултати истраге указују да је Амелу и двоје дјеце убио њихов супруг и отац Мујага Чичкушић, који је извршио самоубиство скоком са зграде.

Адмир Арнаутовић, портпарол Кантоналног тужилаштва у Тузли, каже да истрагу у овом језивом случају спроводи Сектор криминалистичке полиције МУП-а ТК и поступајући тужилац.

Процурили стравични детаљи из стана у Тузли у којем су страдала дјеца са мајком Амелом

Процурили стравични детаљи из стана у Тузли у којем су страдала дјеца са мајком Амелом

”Обављају се детаљне и обимне истражне радње у вези са убиствима тридесетчетворогодишње жене и њено двоје дјеце у доби од девет и двије године, која су почињена на окрутан начин у породичном  стану у тузланском насељу Ступине. Прелиминарни налазима обдукције, који су за сада усмено саопштени Тужилаштву, те се ускоро очекује достављања писменог налаза и мишљења вјештака судске медицине, жена је имала већи број повреда на врату, глави, лицу и на другим дијеловима тијела, нанесене и оштрим и тупим дијелом сјекире, што је изазвало њену смрт”, рекао је Арнаутовић.

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Он каже да у складу са одредбама Закона о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку у ФБиХ Тужилаштво неће износити било какве детаље који се односе на усмрћену дјецу.

”У току су бројне истражне радње и прикупљени су сви релевантни трагови са мјеста злочина који ће бити предмет вјештачења. Нарочито су значајни биолошко вјештачење и ДНК анализа, које ће, након достављања свих релеватних доказних материјала од Тужилаштва, радити Центар за форензичка испитивања, вјештачења и истраживања Федералне управе полиције. С обзиром на карактер кривичних дјела, безобзирност при извршењу, више детаља о истражним радњама и прикупљеним доказима нисмо у могућности износити у јавност”, рекао је Арнаутовић.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: Наша Српска (Р)

    У емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.