Јахорина

АТВ доноси ексклузиван снимак: Погледајте муњевиту акцију хапшења Самарџије

  • Извор: АТВ
  • 12.12.2023. 20:27

Један од најтраженијих бјегунаца у Европи Младен Самарџија (33) ухапшен је јуче у муњевитој акцији полиције на Јахорини.

Самарџија је у уторак предат је данас у надлежност Тужилаштва БиХ.

Он је ухапшен у акцији "Токио", коју је организовала Управа за организовани и тешки криминалитет и Специјална антитерористичка јединица (САЈ) МУП-а Републике Српске.

Ухапшен је због сумње да је умијешан у трговину наркотицима.

"Акција 'Токио' спроведена је под надзором Тужилаштва БиХ на подручју Источног Сарајева с циљем хапшења члана организоване криминалне групе који се у претходном периоду бавио препродајом опојне дроге кокаин. Ради се о М.С, држављанину Републике Словеније и БиХ, за којим је расписана Интерполова потјерница Словеније за кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога", навели су из МУП-а Српске.


Са Самарџијом на Јахорини приведена и Тијана Тегелтија

Са Самарџијом на Јахорини приведена и Тијана Тегелтија

Осим Самарџије приведена је и Тијана Тегелтија, бивша супруга бившег предсједника ВСТС БиХ Милана Тегелтије.

У акцији је пронађен и привремено одузет новац у износу 3.300 евра и 1.800 КМ, шест мобилних телефона, три пиштоља, 189 комада муниције различитог калибра, роковници са евиденцијама и забиљешкама за које се сумња да се односе на продају опојне дроге, два скупоцјена ручна сата, банковне картице, смеђа биљна материја која асоцира на опојну дрогу хашиш бруто масе 12 грама, док је одузето пет аутомобила.

АТВ ексклузивно објављује снимак муњевите акције полиције у којој је Самарџија ухапшен.

Како се може видјети на снимку, наоружани полицајци притрчавају аутомобилу и из њега извлаче Самарџију. Све се одиграло у неколико тренутака.

Подсјећамо, за Самарџијом је Словенија расписала међународну потјерницу јер је недоступан правосудним органима те земље који га потражују ради вођења поступка за организовани криминал и трговину наркотицима, а за иста дјела осумњичен је и у БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.