Преслица

АТВ ексклузивно: На овом мјесту је свирепо убијен Саша Кулишић, полиција затекла псе како лижу крв

  • Извор: АТВ
  • 31.01.2024. 11:27

У шуми, недалеко од излетишта Преслица код Добоја, пронађено је искасапљено тијело Саше Кулишића.

Његово тијело је пронађено везано за дрво. Уста и очи били су му облијепљени селотејп траком, док је тијело било дословно искасапљено.

Према информацијама које има АТВ, полиција је доласком на мјесто злочина затекла псе који су лизали крв убијеног Кулишића.

ПУ Добој

Начелник ПУ Добој Слободан Радинковић открио је на конференцији за медије да је жртва прије злочина највјероватније била омамљена.

”По свему судећи осумњичени је нападнут у кревету у својој кући у улици Милоша Обилића око 1.15 часова. Сумњамо да му је у воду и лимунаду сипана одређена врста лијекова да би се што више онеспособио и да не би могао пружати отпор. Радиће се токсиколошко вјештачење како би се утврдило о чему се ради. Сумњамо да му је Д.Л. задао ударац шаком, након чега су га везали селотејп траком и конопцем и убацили у пртљажник возила који су изнајмили у Бањалуци”, рекао је Радинковић.

Он је нагласио да је жртва након тога превезена у шуму тако што је Д.Л. с једним возилом ишао испред, а А.К. га је пратила са возилом у којем је била жртва. Одвезли су га недалеко од излетишта Преслица гдје је убијен са три убода ножем у предјелу ребара и стомака, које му је нанијела А.К.

”Тијело је затечено везано. Руке и ноге су биле везане. И то руке шпагом на леђима, а преко очију и уста је била залијепљена селотејп трака”, рекао је Радинковић.

Кума пријавила нестанак

Он је појаснио да је истрага покренута након што је кума од осумњичене А.К. око 11 часова пријавила полицији да су А.К. и њен супруг С.К. нестали, те да су на кревету видљиви трагови крви.

”Полицијски службеници су изашли на лице мјеста. Извршили смо увиђај мислећи да се се ради о насиљу у породици. У кући су остале двије малољетне кћерке, а због тих трагова о свему је обавијештен Центар за социјални рад који је збринуо дјецу”, рекао је Радинковић.

Према његовим ријечима грађани су у 13.50 часова пријавили полицији да је у Преслици пронађено тијело, које је убрзо идентификовано.

”Кренули са предузимањем мјера и радњи на расвјетљавању убиства и дошли до сазнања о особама које се могу довести у везу са тим кривичним дјелом. Одмах смо кренули у потрагу и мушкарац Д.Л. (19) је идентификован и ухапшен”, истиче Радинковић.

Потресно: Кћерка убијеног Кулишића се опростила од оца

Потресно: Кћерка убијеног Кулишића се опростила од оца

Појашњава да је на основу добијених података утврђено је да се супруга од убијеног A.K. налази у Бањалуци, гдје су је лоцирали и ухапсили полицијски службеници ПУ Бањалука. Тамо је, како наводи, отишла изнајмљеним аутомобилом ”пежо”.

”Извршен је претрес на двије локације, стана у Бањалуци које су осумњичени изнајмили и Петрову одакле је осумњичени Д.Л., као и претрес четири аутомобила. Криминалистичка обрада је и даље у току, а осумњичени ће бити спроведени у Окружно јавно тужилаштво у Добоју”, рекао је Радинковић.

Нагласио је да су осумњичени још 27. јануара возило од осумњичене А.К. одвезли у Бањалуку, гдје су изнајмили друго возило којим су се вратили у Добој. И у Добоју су рентали још једно возило, а у Бањалуци стан на дан. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок