Nova saznanja

ATV otkriva: Pedofili iz Banjaluke i Modriče zlostavljali istu djevojčicu

  • Извор: АТВ
  • 29.01.2022. 17:14

Muškarci čiji su inicijali A.K. iz Banjaluke i H.E. iz Modriče uhapšeni su u istom danu, a zbog postojanja osnovanje sumnje da su počinili krivično djelo "Obljuba djeteta mlađeg od 15 godina".

Kako ATV saznaje, radnik Doma "Rada Vranješević" A.K. koji obavlja funkciju portira, i gore pomenuti muškarac iz Modriče, zlostavljali su istu djevojčicu (13).

SVE JE POČELO PRIJE DVIJE GODINE - BABA MONSTRUM

Naime, djevojčicu je prije dolaska u Dom “Rada Vranješević” podvodila baba starijem muškarcu i to kada je ona imala svega 11 godina.

Ona je zbog tog krivičnog djela osuđena na sedam godina zatvora, dok je pedofil koji je zlostavljao djevojčicu, dobio 12 godina robije. 

KLUPKO SE POČELO ODMOTAVATI PRIJE DVIJE VEČERI

Prvo je uhapšen E.H. iz Modriče koji je u međuvremenu pritvoren zbog obljube djevojčice (13) inače štićenice Doma “Rada Vranješević”.

Daljim istražnim radnjama, istraga je vodila do portira Doma "Rada Vranješević" koji je sinoć uhapšen, te će nakon kriminalističke obrade biti sproveden na saslušanje kod postupajućeg tužioca.

DJEVOJČICA U TEŠKOM STANJU

Kako ATV saznaje, djevojčica je sinoć primljena na UKC Republike Srpske, zbog izuzetno teškog zdravstvenog stanja u kojem se nalazila.

Ona je, prema informacijama koje imamo, nakon pružene medicinske pomoći, vraćena u prihvatni centar.

PORTIR PREDATOR NAGRAĐEN?

Predator iz banjalučkog Doma, nije suspendovan po prijavi (17.12.2021) nego je nastavio raditi sve do hapšenja, iako direktor Doma tvrdi da to nije tačno.

DOSTAVLJEN IZVJEŠTAJ

Podsjećamo, Policijska uprava Banjaluka dostavila je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv muškarca čiji su inicijali A.K., a za kojeg se sumnja da je počinio krivično djelo "Obljuba djeteta mlađeg od 15 godina".

"Osumnjičeno lice će od postupajućeg tužioca biti ispitano u zakonskom roku", neveli su iz  Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Iz Policijske uprave su kazali da je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi uhapšeni A.K. te da su tom prilikom pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)