ATV

Akcija "Oganj"

Policijska akcija u Trebinju

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2023. 17:09

Pet osoba, uključujući i jednog policajca, uhapšeni su danas u akciji „Oganj“ na području Trebinja, saopšteno je ranije danas iz MUP-a Republike Srpske.

Pomenuta akcija se odnosi na rasvjetljavanje krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti počinjenih u periodu 2020. i 2021 godine na području Trebinja.

Velika akcija: Uhapšeno pet osoba, među njima i policajac!

Velika akcija: Uhapšeno pet osoba, među njima i policajac!

Kako su ranije naveli iz MUP-a, uhapšeni se dovode u vezu i sa izvršenjem krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, teška krađa i zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja .

Među uhapšenima su i jedan policijski službenik PU Trebinje koji će biti suspendovan i jedan bivši pripadnik MUP-a. Za dva lica još se traga.

„Nakon završenih aktivnosti koje provodi Uprava kriminalističke policije sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Trebinje, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv ukupno 11 lica“, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм