ПУ Бањалука

АТВ сазнаје: У акцији ”Квантум” ухапшен син оптуженог за убиство Крунића

У акцији ”Квантум” ухапшени су Роберто Балдо (33), син Емилија Балде оптуженог за учешће у убиству Славише Крунића, Петар Павичић (28), Саша М. (24) и Филип Ј. (25) сви из Бањалуке, сазнаје АТВ.

Извор близак истрази каже да су сви осумњичени да су се бавили трговином наркотика, а код њих је пронађено и одузето 246 грама марихуане, дигиталне ваге, око 7.000 КМ, као и мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ.

”Они су осумњичени да су конзументима директно продавали марихуану, а продају су договарали преко мобилних апликација и слично. Највећа количина марихуане откривена је код Балда око 140 грама. У претресу код Павичића откривена је марихуана и дигитална вага. Такође пронађен је ”штек”, нешто попут дупле ладице, која се отварала помоћу електронске картице”, открива извор АТВ-а.

Он додаје да је код Саше М. откривена марихуана и вага, а код Филипа Ј. већи износ новца.

Из ПУ Бањалука је саопштено да је четворка ухапшена због сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

"Пала" четири Бањалучанина: Пронађени марихуана, вага, новац...

”На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршени су претреси на четири локације при чему је пронађено и одузето око 246 грама марихуане, двије дигиталне ваге, мобилни телефони, 7.080 марака и друго”, наводе у полицији.

Додају да су све мјере и радње предузете под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

”Након комлетирања и документовања предмета против осумњичених ће бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу”, саопштила је полиција.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм