Велика акција полиције

АТВ сазнаје: У Билећи ухапшен двојац, пронађени дрога, оружје и муниција

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2024. 17:43

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње данас су у Билећи извршили претрес на двије локације којом приликом су пронашли више паковања са садржајем бијеле прашкасте материје, укупне бруто масе 293 грама која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин, три пиштоља, једну ловачку пушку, једну полуаутоматску пушку и 130 комада метака различитог калибра.

- Такође, извршен је претрес куће, помоћних објеката и возила које користи лице иницијала М.Б. којом приликом је пронађено и привремено одузето: једна полуаутоматска пушка и 13 комада метака - наводе из ПУ Требиње.

Том приликом, ухапшена су два лица иницијала П.М. и М.Б.

- Окружно јавно тужилаштво у Требињу је наложило да се против лица иницијала П.М. поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривична дјела: Неовлаштена производња и промет опојних дрога из члана 207. и Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја из члана 361. Кривичног законика Републике Српске, а против лица иницијала М.Б. да се поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривично дјело Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја из члана 361. Кривичног законика Републике Српске - наводи се у саопштењу ПУ Требиње.

Како АТВ незванично сазнаје, ухапшени су Пеко Милошевић и Момир Бјелетић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.