У бијегу већ неколико дана

АТВ у посједу новог снимка одбјеглог педофила, бјекство под лупом полиције

Потрага за Ивицом Мишковићем, осуђеним педофилом који је побјегао из зграде Основног суда у Бањалуци, још није дала резултате, а АТВ је дошао у посјед новог снимка који показује куда се бјегунац кретао.

На снимку се види како Мишковић, непосредно након што је искочио кроз прозор суда, трчи кроз Алеју Светог Саве. Креће се према кружном току, а затим скреће у Гундулићеву улицу гдје су га снимиле и надзорне камере АТВ-а. Након тога бјежи иза зграда, гдје му се губи сваки траг.

Бјекство Мишковића је, како сазнаје АТВ, постало предмет истраге коју спроводи Управа криминалистичке полиције МУП-а Републике Српске. Због низа сумњивих околности испитује се да ли је бјекство било планирано и да ли је Мишковић имао помагаче, односно логистичку подршку.

Побјегао из зграде суда: МУП Српске и даље трага за педофилом!

Побјегао из зграде суда: МУП Српске и даље трага за педофилом!

”Покренута је истрага како би се испитале све околности бјекства. Не односи се то само на пропусте судских полицијаца Д.Т. и Д.Т., који су били задужени за његово спровођење и који су у међувремену суспендовани, већ се испитују све околности тог случаја”, каже добро упућени извор АТВ-а.

Додаје да све у вези с Мишковићевим бјекством дјелује невјероватно. Од тога како је без лисица остао без надзора Судске полиције, до искакања кроз прозор суда, те чињенице да се човјеку старије животне доби, у свега неколико минута изгубио сваки траг.

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Притом Мишковић, који је држављанин Хрватске, код себе није имао новац, ни документе. Његова фотографија је у року од сат времена била присутна готово у свим медијима, али ни то није помогло у лоцирању и хапшењу. У међувремену су се појавиле информације да се крије у Србији, те да је виђен у Хрватској, што није потврђено.

Подсјетимо, Мишковић је 7. новембра побјегао након што му је изречена неправоснажна пресуда од четири године затвора због обљубе тада 9-годишње дјевојчице. Досадашња истрага је показала да Мишковић након пресуде није био везан лисицама, те да су га судски полицајци без надзора оставили у канцеларији, што је он искористио и искочио кроз прозор. У томе је покушала да га спријечи судска полицајка, која је стајала на улазу у суд, али није успјела.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.