Osumnjičena za umiješanost

Uhapšena u studentskom domu: Ovo je Azra, osumnjičena za likvidaciju Eskobara

  • Извор: Агенције
  • 15.03.2023. 14:37

Policija je juče u Sarajevu uhapsila studentkinju Azru Šabanović (22) zbog sumnje da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) u Rušnju.

Kako je potvrđeno, Šabanović je uhapšena u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad, piše Avaz.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala “golf 4” kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pompe, a nakon ubistva pobjegli. 

Šabanović, koju su uhapsili pripadnici MUP-a KS juče, lišena je slobode prema Interpolovoj potjernici iz Beograda. U potjernici se navodi, kako "Avaz" saznaje, da je osumnjičena za pomaganje u teškom ubistvu.

Ona se nalazi na ispitivanju u Tužilaštvu BiH. Pitanje je hoće li biti izručena Srbiji, s obzirom na to da je državljanka BiH.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen prošle sedmice na pumpi u Rušnju sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), osumnjičeni za ubistvo, uhapšeni su prošle sedmice u štek stanu u Novom Beogradu zajedno sa djevojčicom od 17 godina koja je bila s njima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je u potrazi za Markom Pjanovićem iz Brčkog, koji je Azrin momak.

On se nalazi na Interpolovoj potjernici koju je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, kao i za Šabanovićkom.

Prema informacijama Telegrafa, Šabanović je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

„Gotovo istu ulogu imala je i maloljetnica koja je uhapšena u subotu. Sumnja se da je mobilnim telefonom zvala Eskobara. Policija je presrela čak 13 poruka koje su sa njim razmijenili. Inače, u ubistvu Radoševića učestvovalo je pet osoba. U ponedjeljak je potjernica raspisana za još jednim državljaninom Bosne i Hercegovine. Radi se o grupi koja je po svemu sudeći dugo pripremala logistiku za likvidaciju. Međutim, ono što za sada nije poznato jeste ko je naručio ubistvo Radoševića“,  kaže sagovornik Telegrafa.


(Foto: Facebook)

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена