ПУ Бањалука

Бањалучанин претучен након што је у кафани суграђанину прислонио пиштољ на главу

  • Извор: АТВ
  • 27.02.2024. 11:07

Бањалучка полиција ухапсила је четири особе због премлаћивања С.И. који је такође ухапшен због сумње да је претходно пријетио пиштољем суграђанину тако што му је цијев прислонио на главу!

У ПУ Бањалука наводе да је С.И. завршио на лијечењу на УКЦ Републике Српске, док су нападачи идентификовани и ухапшени. Ради се М.Њ., Д.П., Д.Б. и С.Р. којима се на терет ставља наношење тешких тјелесних повреда, док се С.И. на терет ставља угрожавање сигурности.

”С.И. се сумњичи да је 25. фебруара око четири часа пријетио другом мушкарцу тако што му је у угоститељском објекту у Бањалуци прислонио пиштољ на главу. Након тога га је одгурнуо и побјегао. Исти дан, у послијеподневним часовима М.Њ., Д.П., Д.Б. и С.Р. су физички напали С.И. усљед чега је задобио повреде главе и тијела, а љекарска помоћ му је указана у УКЦ Републике Српске”, наводе у полицији.

Додају да је током криминалистичке обраде од С.И. уз потврду одузет пиштољ калибра 7,65 mm са оквиром и муницијом, те пушка М48 калибра 7,9 мм.

”Против власника угоститељског објекта слиједи покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру, а против Р.И. из Бањалуке, власника одузетог оружја, због прекршаја из Закона о оружју и муницији”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да су све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм