ПУ Бањалука

Бањалучка полиција одузела марихуану и спид

Бањалучка полиција ухапсила је Л.И. (19) и М.Г. (18) из тог града због сумње да су се бавили трговином наркотика, а у претресу стана којег су користили пронађено је и одузето 362 грама марихуане и око 12 грама ”спида”.

Бањалучка полиција ухапсила је Л.И. (19) и М.Г. (18) из тог града због сумње да су се бавили трговином наркотика, а у претресу стана којег су користили пронађено је и одузето 362 грама марихуане и око 12 грама ”спида”.

Како сазнаје АТВ осумњичени су на дуже вријеме изнајмили ”стан на дан”, у којем су држали, вагали и препакивали дрогу спремајући је за даљу препродају. Такође ту су и другим корисницима омогућавали конзумирање дроге.


У ПУ Бањалука наводе да се Л.И. и М.Г. на терет ставља да су починили кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

”По наредби Основног суда у Бањалуци извршен је претрес на једној локацији при чему је пронађено и одузето око 362 грама зелене материје налик марихуани и око 12 грама бијелеог прашка налик спиду, нагорјели џоинт, дигитална вага, два мобилна телефона, мрвилице и око 1.030 марака, те други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела”, саопштено је из ПУ Бањалука.


Додају да ће против Л.И. и М.Г. бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци.

”Одређене оперативне активности још су у току, а све мјере и радње предузимају су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Ухапшени М.Г. већ је долазио у сукоб са законом. У марту ове године ухапшен је због разбојништва заједно с једним малољетником. Наиме, они су 2. марта напали човјека и отели му кожну торбицу у којој се налазило 2.500 КМ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)