Угрожавање сигурности

Бањалучки ”жестоки момци” ухапшени због пријетњи суграђанину

Јеленко Копрановић ака Сјеница и Аљоша Галић, ”жестоки момци” из Бањалуке, ухапшени су јуче због сумње да су пријетили суграђанину.

Како сазнаје АТВ Копрановић и Галић су непрописно, на тротоар, паркирали аутомобил испред кафића у улици Николе Пашића. То је засметало једном грађанину, који је кренуо да их пријави. Када су схватили о чему се ради човјеку су упутили пријетећи ријечи, а потом су сјели у аутомобил и одвезли се.

У ПУ Бањалука наводе да су због пријетњи идентификовани и ухапшени Ј.К. и А.Г. због сумње да су починили кривично дјело угрожавање сигурности.

”Надлежној полицијској станици оштећено лице је пријавило да су му, непосредно прије пријаве, испред угоститељског објекта у Бањалуци два непозната мушка лица упутила пријетње по живот и тијело, што је код оштећеног лица изазвало осјећај страха и узнемирености”, наводе у ПУ Бањалука.

Обојица су задржани у полицији и након 24 сата ће бити пуштени на слободу. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера