ATV

Основни суд у Приштини

Бившем савјетнику Беџета Пацолија одређен притвор због убиства жене

  • 03.12.2023. 19:20

Основни суд у Приштини одредио је једномјесечни притвор Наиму Мурсељију, бившем савјетнику некадашњег предсједника привремених приштинских институција Беџета Пацолија, и још двојици осумњичених за умијешаност у убиство супруге Мурсељија.

Мурсељи је тврдио да је током злочина и сам био у опасности и да није побјегао са лица мјеста.

 Мурсељи је окривљен за кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву, Гранит Плава за тешко убиство и посједовање оружја без дозволе, а Куштрим Кокала за договор о извршењу тешког убиства.

На сахрани супруге примао саучешће, па ухапшен јер је наручио њено убиство!

На сахрани супруге примао саучешће, па ухапшен јер је наручио њено убиство!

Мурсељију се на терет ставља да је наоружао Гранита и обећао му 30.000 евра за убиство супруге Љиридоне, као и да је исценирао злочин, преносе београдски медији.

Такође се наводи да је Мурсељи управљао аутомобилом, у којем су били његова супруга и двоје дјеце, а да се потом појавио Плава са маском на глави и револвером у руци.

Према претходном договору, Мурсељи и дјеца су изашли из аутомобила и напустили лице мјеста, а жена је остала када је Гранит пуцао из непосредне близине и усмртио је.

Бивши Пацолијев савјетник платио љекару да му убије жену?!

Бивши Пацолијев савјетник платио љекару да му убије жену?!

Мурсељи и још двојица осумњичених за умијешаност у убиство Љиридоне Мурсељи ухапшени су у петак, 1. децембра, а приштински медији су дан раније објавили да је жена убијена у аутомобилу, у којем је била са породицом. 

Пратите нас и путем Вибера