ATV

Приштина

Бивши Пацолијев савјетник платио љекару да му убије жену?!

  • Извор: Курир
  • 01.12.2023. 22:23

Полиција тзв. Косова ухапсила је бившег савјетника Беџета Пацолија Наима Мурсељија због сумње да је умијешан у убиство своје супруге Љиридоне Мурсељи, преноси Индекс онлајн.

Полиција је у координацији са тужилаштвом такозваног Косова извршила претрес на двије одвојене локације у Ђаковици и том приликом су ухапшена два лица, наведено је у саопштењу.

Како су навели, поред Мурсељија, ухапшена је још једна особа осумњичена за убиство Љиридоне Мурсељи. Извршилац је послије данашњег хапшења признао полицији да је убиство наручио супруг убијене.

"Тајмс оф Израел": Примирје пропало, Хамас прекршио споразум

Коха додаје, позивајући се на неименоване изворе, да је љекар опште праксе, који се сумњичи да је извршио убиство, признао полицији злочин и рекао да га је платио Наим Мурсељи.

Полиција је у накнадном саопштењу навела да се убиство догодило у среду увече око 20.20 часова у једном од предграђа Приштине те да су љекари Хитне помоћи на лицу мјеста затекли особу у аутомобилу без знакова живота. Љекарска екипа је констатовала смрт настрадале, наведено је у саопштењу у коме се додаје да је убиство извршено из ватреног оружја.

Страшне вијести: Отац намјерно слетио у ријеку? У возилу био његов син (6)!

Страшне вијести: Отац намјерно слетио у ријеку? У возилу био његов син (6)!

Основно тужилаштво у Приштини потврдило је да су двије особе ухапшене, међу којима је супруг убијене, након случаја који је првобитно окарактерисан као "пљачка која је резултирала убиством". Приштински медији у четвртак су објавили да је Љиридона Мурсељи убијена након пуцњаве у аутомобилу, у којем је била са породицом.

Таксиста великог срца:

Таксиста великог срца: "Ако можеш дати 5 КМ за кафу и киселу, можеш помоћи и дјеци!"Пратите нас и путем Вибера