Tri sata mučio djevojku

Bivšu pozvao da se pomire, pa je brutalno pretukao i ošišao

  • 03.05.2020. 11:32

M.Š. (27) iz okoline Šida uhapšen je zbog sumnje da je 30. aprila namamio bivšu djevojku D. P. (19) u svoju kuću, gde ju je tri sata zlostavljao, poslije čega ju je dovezao do njene ulice i tu je ostavio.

M.Š. je određen jednomjesečni pritvor, a istraga o brutalnom nasilju je u toku, prenosi Kurir.

"Sumnja se da su M. Š. i žrtva pet godina bili u vezi, koju su nedavno prekinuli. Navodno, mladić je pozvao djevojku kod sebe kako bi porazgovarali i pomirili se. Tada je uslijedila višesatna tortura", kaže izvor.

Otac pretučene djevojke podijelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku strahotu kroz koju je prošla njegova kćerka.

"M. Š. se preko tri sata neviđeno iživljavao nad mojom ćerkom. Šamarao ju je takvom silinom da je padala poslije svakog udarca. Oborio ju je na pod i udarao svuda po tijelu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je kuhinjski nož i prijetio da će je izbosti do smrti. Na kraju joj je brutalno, prvo tim nožem, a onda makazama, posjekao kosu skroz do temena s namerom da je totalno ponizi", napisao je otac i dodao:

"Pravi heroj! Probala je krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon".

U policiji su potvrdili da je protiv M. Š. podnijeta krivična prijava zbog protivpravnog lišenja slobode i nasilja u porodici, a izrečena mu je i hitna mjera zabrane prilaska žrtvi.
 

Тагови: