Oglasila se kćerka

Jeziva igra sudbine: Dejan htio da proda auto u kojem je poginuo!

  • 04.09.2023. 17:03

Od vozača "fijat punta" Dejana J. (53) koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, kada je vozio u kontrasmjeru udario u "hjundaji", oprostila se potresnom porukom ćerka koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje.

Podsjetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "punto". Do tragične nesreće, podsjetimo, došlo je juče popodne kada je "fijat", idući brzom trakom u kontrasmjeru, udario u "hjundaiji" koji se regularno kretao svojom trakom. Poslije silovitog sudara sa "hjundaijem" "fijat" se zapalio.

Ovo je vozač koji je izgorio u automobilu: Dejan vozio u kontra smjeru, pa se zakucao u drugo vozilo

Ovo je vozač koji je izgorio u automobilu: Dejan vozio u kontra smjeru, pa se zakucao u drugo vozilo

- Obaviještavam vas da je moj otac Dejan poginuo 3. septembra u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu njegov broj - napisla je djevojka, dok su ispod ovog posta mnogobrojni korisnici izjavljivali saučešće.

Vozač fijata izgorio u autu - Pojavio se snimak stravične nesreće!

Vozač fijata izgorio u autu - Pojavio se snimak stravične nesreće!

Naime, poginuli Dejan J. bavio se masažamo, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zaintersovane da zakažu svoj termin. Bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako samo dan prije stravične nesreće objavio da prodaje "fijat punta" u kom je juče i poginuo.

- U oglasu su je napisao da "punta" cijeni 700 evra, a uz fotografije kola sa svih strana, naveo je da ima ugrađen i plin. Takjo da moguće je i da je plin doveo do toga da se auto zapal poslije udarca - kaže sagovornik Kurira.

Detalji stravičnog sudara na auto-putu: Ušao u kontra smjer pa izazvao tragediju

Detalji stravičnog sudara na auto-putu: Ušao u kontra smjer pa izazvao tragediju

Nažalost, slučajna bizarnost jeste i ta da je samo dva dana prije nesreće Dejan objavio status vezan za bezbjednost u saobraćaju.

Stravični prizori nakon nesreće na auto-putu

Stravični prizori nakon nesreće na auto-putu

- Dragi vozači uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pješačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigdje. Djeca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole - ovaj post poginuli je objavio prije dva dana.

Istragu o ovoj saobraćajnoj nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi obdukcija, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок