Источна Илиџа

Бјегунац из предмета ''Коде'' ухапшен по потјерници Интерпола

Полицијски службеници ПУ Источно Сарајево ухапсили су рано јутрос Бранислава Јањића, за којим је расписана црвена Интерпол потјерница у предмету ”Коде”.

Јањић је ухапшено у Источној Илиџи и осумњичен је као члан криминалне групе за коју се сумња да бавила трговином дроге, те да је блиско сарађивала и са криминалном групом Дарка Елеза.

Акцијом ”Коде” обухваћени су Бојан Ристичевић, Борис Митровић звани Гилмар, Далибор Бамбарез Бамби, Александар Хршум, Данило Цицовић, Емина Машић, Игор Цицовић и Драгомир Пандуревић. 

Акција је покренута на основу информација добијених декрипцијом ”Скај” апликације. Сумња се да је ова група дужи временски период договоарала куповину и дистрибуцију различитих врста дрога на подручју Источног Сарајева, на чему су зарадили око 2.750.000 КМ.

Из ПУ Источно Сарајево раније је саопштено да је група осумњичениа за кријумчарење око 20 килограма кокаина, 130 килограма марихуане, 52.000 комада таблета екстазија, 60 килограма амфетамина, одређену количину хероина и супстанци за производњу дроге.


Пратите нас и путем Вибера