ПУ Добој

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Добојска полиција поднијела је пријаву против Александа Јовановића званог Тупеша из Модриче, браће Миљана и Љубана Хофман Видовића из Бијељине и Владимир Милутиновић Влада из Србије због сумње да су починили кривично дјело спречавање доказивања.

Ради се о ”батинашима” који су широј јавности познати по снимцима објављеним на друштвеним мрежама на којима пријете конобарима и власницима кафића у Модричи. Из полиције су, наводећи иницијале осумњичених, саопштили.

”За Јовановића и Миљана Хофмана постоји сумња да су телефоном контактирали са оштећеним лицем из Модриче и пријетњама покушали да га наведу да да лажну изјаву у својству свједока у судском поступку који се води против Јовановића за више кривичних дјела, на шта оштећено лице није пристало”, наводе у ПУ Добој.

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

Незванично сазнајемо да су Миљан Хофман и Тупеша десетак дана прије него што су настали снимци из Модриче звали Црву (идентитет познат редакцији) и пријетили му, тражећи да лажно свједочи у поступку против Тупеше. Иначе, за њим је расписана потрага ПУ Добој због сумње да је починио кривична дјела "Изазивање опште опаасности", "Насиличко понашање“ и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

У полицији додају да су Љубан Видовић и Владимир Милутиновић осумњичени да су заједно са још 23 лица ангажовани од стране Тупеше да нађу Црву,

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

”Том приликом су се кретали у групи и понашали дрско, покушавајући на тај начин да уплаше оштећено лице како би дало лажну изјаву у судском поступку који се води против Јовановић”, наводе у полицији.

Огласило се тужилаштво о хапшењу браће Хофман

Огласило се тужилаштво о хапшењу браће Хофман



Завршено саслушање браће Хофман

Завршено саслушање браће Хофман



Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм