ATV

ПУ Добој

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Добојска полиција поднијела је пријаву против Александа Јовановића званог Тупеша из Модриче, браће Миљана и Љубана Хофман Видовића из Бијељине и Владимир Милутиновић Влада из Србије због сумње да су починили кривично дјело спречавање доказивања.

Ради се о ”батинашима” који су широј јавности познати по снимцима објављеним на друштвеним мрежама на којима пријете конобарима и власницима кафића у Модричи. Из полиције су, наводећи иницијале осумњичених, саопштили.

”За Јовановића и Миљана Хофмана постоји сумња да су телефоном контактирали са оштећеним лицем из Модриче и пријетњама покушали да га наведу да да лажну изјаву у својству свједока у судском поступку који се води против Јовановића за више кривичних дјела, на шта оштећено лице није пристало”, наводе у ПУ Добој.

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

Незванично сазнајемо да су Миљан Хофман и Тупеша десетак дана прије него што су настали снимци из Модриче звали Црву (идентитет познат редакцији) и пријетили му, тражећи да лажно свједочи у поступку против Тупеше. Иначе, за њим је расписана потрага ПУ Добој због сумње да је починио кривична дјела "Изазивање опште опаасности", "Насиличко понашање“ и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

У полицији додају да су Љубан Видовић и Владимир Милутиновић осумњичени да су заједно са још 23 лица ангажовани од стране Тупеше да нађу Црву,

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

”Том приликом су се кретали у групи и понашали дрско, покушавајући на тај начин да уплаше оштећено лице како би дало лажну изјаву у судском поступку који се води против Јовановић”, наводе у полицији.

Огласило се тужилаштво о хапшењу браће Хофман

Огласило се тужилаштво о хапшењу браће ХофманЗавршено саслушање браће Хофман

Завршено саслушање браће ХофманПратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.