Српска Црња

Брат младића којег је мајка запалила: Оставила је нас осам и отишла с љубавником

  • Извор: Блиц
  • 02.12.2023. 16:43

С. М. (44) из Српске Црње полила је синоћ бензином свог сина А. Т. (26) и запалила га у породичној кући.

Брат и сестра запаљеног младића очајни су због несреће која је задесила њихову породицу и кажу за "Блиц" да им је мајка одувијек била склона насиљу и да је под дејством алкохола правила проблеме, а да је недавно када су јој један од браће, са сада повријеђеним А. Т. били у посјети, покушала да их запали.

"Мајка је то. Без обзира шта радила, она је наша мама. Оставила је нас осморо дјеце са татом и започела везу са Ш. Љ. (58). Наравно да нам је жао због тога и надали смо се да ће се смирити али се испоставило да је Ш.Љ. такође алкохоличар и да је само наставила да прави проблеме. Ето сада служи казну због наношења тешких тјелесних повреда. Да је добила казну затвора ништа се од овога не би десило", прича Милан, млађи брат А. Т.

Каже да су вијест о трагедији сазнали тек касно синоћ када су им прво јавили да је А. Т. одвела полиција.


Сјећате се дјечака који је спасио промрзло штене - прича је сада добила наставак

Сјећате се дјечака који је спасио промрзло штене - прича је сада добила наставак

"Јако смо рано устали јер и ми заједно са братом идемо у надницу јер немамо других прихода па нам је то једини начин да преживимо. Њега није било код куће и примили смо вијест да га је одвела полиција. Били смо зачуђени јер је наш брат миран и добар и никоме ништа нажао не би учинио. Онда је услиједио шок јер смо чули да је у ствари повријеђен и да га је одвезла Хитна помоћ у пратњи полиције. Још не можемо да дођемо себи", наводи он.

Његова сестра Данијела додаје да А. Т. не би мрава згазио и да су га мјештани Српске Црње због тога цијенили и поштовали.

"Питајте кога хоћете да не буде да ја нисам објективна јер ми је брат. Он стварно никада никоме ништа нажао није урадио. Сви идемо у надницу и сналазимо се како би прехранили нас и нашу млађу браћу и сестре. А он се трудио и другима да помогне. Да се нађе комшијама ако им треба нека помоћ, ако треба нешто да се уради. Диван је. А што се наше маме тиче... Не бих то да коментаришем, не замјерите. Још смо сви у шоку и надамо се да ће се наш брат извући", каже забринута сестра.

Запаљеном младићу се боре за живот

Како кажу у Клиничком центру Војводине, А.Т. је у тешком стању под сталним надзором љекара.


Мајчин хоби претворио у уносан посао: Сада сарађује и са Ђоковићем

Мајчин хоби претворио у уносан посао: Сада сарађује и са Ђоковићем

"Пацијент А.Т. је примљен у Ургентни центар УКЦВ због опсежних опекотинских повреда у тешком општем стању. По пријему у УКЦВ и иницијалном примарном хируршком третману опекотинских повреда пацијент је смјештен на Клинику за анестезију, интензивну терапију и терапију бола УЦ УКЦ гдје се даље спроводи интензиван конзервативни третман и мониторинг", каже за "Блиц" ПР КЦВ Синиша Кнежевић.

Истрага у току, опречне информације круже Српском Црњом

Како каже извор "Блица" близак истрази, о случају је обавијештено Више јавно тужилаштво у Зрењанину по чијем налогу је покренута истрага и увиђај је и даље у току.

"Тренутно се не може тврдити да је мајка полила сина бензином и запалила га мада постоје индиције да је то заиста урадила. Истрага ће показати праву истину која ће се сазнати највјероватније уколико С.М. призна злочин или када оштећени А.Т. буде могао да прича зато што полиција због његовог стања није могла да узме од њега изјаву", објашњава извор.

С.М. издржава казну кућног затвора без електронског надзора због кривичног дјела наношење тешких повреда, а мјештани и комшије немају ни једну лијепу ријеч за њу док за њеног сина имају само ријечи хвале.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.