Добој

Брзом поштом диловао марихуану, осуђен на осам мјесеци затвора

Окружни суд у Добоју осудио је Ивана Арсеновића (22) из тог града на осам мјесеци затвора јер је преко брзе поште продавао марихуану.

Арсеновић је оглашен кривим за неовлаштену производњу и промет дрогом. Ради се о продаји 143 грама марихуане, коју је Арсеновић прошле године преко курира брзе поште слао купцу, али је пошиљку је пресрела полиција у оквиру акције ”Пакет”.

У пресуди се наводи да је Арсеновић у договору са Д.Х. 19. априла прошле године у дистрибутивни центар брзе поште у Добоју донио пакет од картона, облијепљен смеђом траком. На пакету је назначио да се ради о мајици, иако је знао да се унутра налази марихуана.

”Пакет је запримљен од стране курира и на њега је залијепљен товарни лист на којем је назначена адреса пошиљаоца, али и примаоца Д.Х., као и контакт телефон. Наредног дана Д.Х. је пакет требао преузети у Приједору, на макадамском проширењу уз магистрални пут ка Новом Граду. Другооптужени је тада остварио контакт с куриром који је задужио пакет”, наводи се у пресуди.

Додаје се да је приликом покушаја преузимања пакета Д.Х. уочила полиција и он је побјегао с лица мјеста, али је убрзо пронађен и ухапшен.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија