Leskovac

Čopor pasa napao staricu dok je u rukama držala jednogodišnje dijete

  • 16.09.2019. 15:39

Čopor pasa lutalica napao je u nedjelju Jasminu Stošić i njeno troje unučadi ispred kapije porodične kuće u leskovačkom naselju Kumalak.

Žena je završila sa devet uboda i više ogrebotina dok se branila od nasrtaja s jednogodišnjim djetetom u rukama. Povrede su sanirane u urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac. Djeca su, na sreću, nepovređena u ovom napadu pobesnelih životinja.

Njena sestra Svetlana Lončar rekla za juGmediu da su psi napali ženu sa troje djece starosti 1, 4 i 11 godina u 7 sati u nedjelju.

"Izašla je iz dvorišta svoje kćerke držeći u rukama jednogogodišnje unuče, a dvoje je išlo iza nje. Ove starije je uspjela da odbrani tako što ih je ugurala u dvorište i zatvorila kapiju, a sa čoporom se borila s jednogodišnjim djetetom u rukama. Sva je izujedana, istraumirana, kao i djeca", priča Svetlana koja živi u istom naselju.

Isti čopor pasa napao je istog dana još jednu ženu u istom naselju, ali ona je uspjela da se odbrani i ostane nepovrijeđena.

"Ovo nije prvi slučaj napada pasa na stanovnike Kumalaka. Ne znam odakle dolaze, ali mi smo postali taoci u svojim dvorištima iz straha od napada", jada se Lončareva.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм