Ubijen na pumpi

Detalji likvidacije Ranka Radoševića

  • Извор: Српскаинфо
  • 09.03.2023. 13:29

Ubica je ušao u kafić na pumpi i pravo se uputio ka tom čovjeku. Kada mu je prišao podigao je pištolj, upucao ga jednom. On je pao na pod. Potom je krenuo sa rafalima. Čuo sam pet, šest pucnjeva. Onda je pobjegao, opisuje jedan od očevidaca detalje likvidacije Ranka Radoševića Eskobara (54) kako je izgledao zločin.

čevici ubistva ispričali su da su se kada su začuli pucnje prvo pomislili da su petarde, ali su se mahinalno svi bacili na pod.

– Kada su prestali pucnji video sam čovjeka u lokvi krvi kako leži na podu. Vidio sam jednog da bježi – ispričao je drugi očevidac koji ne može da dođe sebi.

Podsjetimo, dvojica muškaraca obučena u crno, sa kapuljačama na glavi i hirurškim maskama na licu upucala su Ranka Radoševića Eskobara dok je pio kafu u kafiću na pumpi u Rušnju.

Oni su potom pobjegli sa mjesta zločina.

Radošević je poznat policiji od ranije kao navodni vođa nikšićkog klana, povezivan je i sa Markom Miljkovićem Mesarom

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм