Lukavac

Detalji nesreće u kojoj je stradalo dijete: U pežou 206 bilo čak osam osoba

  • Извор: Агенције
  • 12.09.2023. 11:56

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Bistarac kod Lukavca, koja se dogodila jutros oko tri sata, poginulo je jednogodišnje dijete, potvrđeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

"Policijskoj stanici Lukavac, oko tri sata ujutro, javljeno je iz Službe hitne medicinske pomoći da se javio muškarac s djetetom starosti oko godinu dana, koje ne daje znakove života te još nekoliko osoba. Svi su upućeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla", kaže Adnana Sprečić, portparol Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nesreća se dogodila kada je vozač pežoa izgubio kontrolu nad vozilom i udario u parkirano vozilo.

"U vozilu koje je bilo u pokretu nalazilo se osam osoba, petoro djece i troje odraslih, i svi su povrijeđeni. Smrt jednogodišnjeg djeteta konstatovana je na UKC-u Tuzla, još jedno dijete je zadobilo teže povrede, a troje djece je lakše povrijeđeno. Teške povrede su zadobile dvije odrasle osobe, dok je jedna osoba imala imala neidentifikovane povrede u Službi hitne medicinske pomoći u Lukavcu, ali se, prema dosadašnjim informacijama, nije javila na UKC", dodala je Sprečić, prenosi "Faktor".

Sudeći prema fotografijama riječ je o manjem putničkom vozilu pežo 206, koje svakako nije predviđeno za prevoz tolikog broja osoba.


(Foto: Sodalive.ba)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.