Туга

Детаљи погибије лијепе Кристине (25): Пала под воз, прије два мјесеца отишла у Швајцарску да заради џепарац

  • Извор: Курир
  • 16.04.2024. 14:52

Кристина Миленковић (25) из Лебана настрадала је у Швајцарској када је, према ријечима њених рођака, пала под воз. Они још увијек немају све детаље везане за несрећу, па ће морати да сачекају званично саопштење.

Трагедија се догодила у недјељу ујутру, тачније негдје око шест сати, а за сада није познато како је тачно дошло до тога да лијепа Српкиња падне под локомотиву.

"Дјевојка је пала под воз, а како је дошло до стравичне трагедије за сада није познато. Инспектори и даље раде на случају и испитују се све околности које су довеле до смрти младе особе",  наводи Куриров добро обавијештен извор.

"Инспектори утврђују и да ли је било очевидаца који би им могли помоћи у рјешавању случаја, а прегледају се и надзорне камере, помоћу којих би утврдили да ли је у критичном тренутку био још неко са Кристином. Увиђај је трајао сатима, а њено тијело одвезено је на обдукцију", додаје.

Српкиња погинула у Швајцарској, пријатељи се опраштају потресним порукама

Српкиња погинула у Швајцарској, пријатељи се опраштају потресним порукама

Кристина породица живи на југу Србије и у недјељу су сазнали стравичну вијест. Били су ван себе и ни сада не могу да схвата како је дошло до несреће и како је могуће да је пала под воз.

"Не знамо како је дошло до несреће, као ни када ће тијело транспортовати за Србију како би добру нашу Кристину испратили на вјечни починак",  објаснили су саговорници за Курир.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм