ATV

Ubistvo i samoubistvo

Detalji smrti supružnika u Zemunu: "Bila je bolesna, molila je da joj oduzme život"

  • Извор: Телеграф
  • 19.07.2023. 11:22

Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju tijela bračnog para Z. Ž. (73) i V. Ž. (70) iz Zemuna, a prema prvim informacijama riječ je o ubistvu iz milosrđa.

Svi dokazi ukazuju da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

Kako se saznaje, na tijelu žene primjećeno je devet rana iz pištolja koje svjedoče o ubistvu. Nedaleko od nje nađeno je tijelo Z.Ž. sa prostrelnom ranom na glavi, pa se sumnja da je sam sebi pucao u glavu. Istraga je utvrdila da su ispaljeni hici iz istog pištolja CZ 7,65 mm koji je bio u ilegalnom posjedu.

Rođaka otkrila motiv ubistva i samoubistva

Policija je obavila uviđaj, ali i obavila razgovor sa rođakom bračnog para. On je otkrio motiv ubistva i samoubistva na osnovu čega je za sada utvrđeno da je riječ o zločinu iz milosrđa.

Porodična tragedija: Suprugu ubio iz pištolja, pa izvršio samoubistvo

Porodična tragedija: Suprugu ubio iz pištolja, pa izvršio samoubistvo

„Ona je bila teško bolesna i nije željela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Vjerujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi“, kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Tijela bračnog para nađena su na krevetu spavaće sobe.

Prema riječima rođaka, poslednji put ih je vidio 14. jula, a policiju pozvao 16. jula jer mu se niko nije javljao na mobili telefon, vrata bila zaključana, a roletne spuštene. 

Пратите нас и путем Вибера