Sutra nastavak potrage

Detalji utapanja dječaka: Igra dovela do tragedije

  • Izvor: ATV
  • 26.05.2022.20:44

Potraga za trinaestogodinjim dječakom koji se utopio u rijeci Savi, nastaviće se i sutra s obzirom da ronioci do sad nisu imali sreće da ga pronađu, a prema saznanjima ATV dječak je upao u rijeku usljed igre sa drugim vršnjacima.

Aleksandra Malinović iz Republičke uprave Civilne zaštite rekla je za ATV da je vršena potraga nekoliko kilometara na vodi, te da su ronioci iz ronilačkog kluba iz Bijeljine takođe bili priključeni u potragu.

"Za sad se potraga završava, dječak je nestao oko 16 časova. Što se tiče sutrašnjih aktivnosti, pripadnici SAJ-a, ronilački tim će se pridružiti i radiće u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina kao i sa ostalima pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite. Za danas nažalost nemamo nikakvih rezultata", kazala je Malinovićeva.

Navodi da detalja nesreće za sad nema puno, te da sve što su saznali jeste da su se tri dječaka igrala pored rijeke i da je jedan od njih iznenada počeo da vrišti i počeo da se utapa.

"Jedan od očevidaca sa vikendice je pokušao da mu pomogne i do nekog trenutka ga je počeo da prati u vodi dokle ga je vidio, međutim tu mu se gubi svaki trag. Pokazano nam je mjesto gdje dječak nestao, a koji je pretražen i sve, ali za sada nikakvih naznaka nema", rekla je Malinovićeva.