Zločin

Detalji zločina kod Prijedora: Nakon svađe izbo Senada pa pobjegao

 • Izvor: ATV
 • 29.01.2023.09:39

Prijedor je sinoć potresao stravičan zločin. Naime, H.A. (23) iz tog grada nasmrt je izbo sugrađanina Senada Kaltaka (66). Osumnjičeni je ubrzo uhapšen efikasnom reakcijom policije.

Sve se odigralo juče između 16.30 i 17 časova u prijedorskom naselju Tukovi.

Kako se sumnja, alkohol je umiješao prste u ovu nesreću te je prvo došlo do verbalnog a potom i fizičkog obračuna osumnjičenog i njegove žrtve. Osumnjičeni je uzeo nož i izbo Senada od čijih posljedica je on i preminuo.

Nakon što je počinio zločin, osumnjičeni se dao u bijeg.

Glavni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor Mladen Mitrović rekao je da je tijelo pronađeno sa vidnim povredama te da je naređena obdukcija koja će biti odavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Podsjećamo, ovo je drugo ubistvo u Prijedoru u razmaku od svega šest dana.

Naime, prvo se dogodilo 23. januara kada je Žarko Zorić iz Prijedora svirepo ubio Nedu Milojević, a potom pokušao prikriti zločin, zapalivši stan u kojem je boravila nastradala.

Takođe, i Zorić je brzom reakcijom policije, uhapšen u roku od 24 časa.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.