Хорор

Детаљи ужаса у Великој Kладуши: Осуђивани педофил силовао радног колегу (19)

  • Извор: Ослобођење
  • 07.11.2023. 20:57

Осуђивани педофил, Сенад Мустеданагић из Цазина завршио је иза решетака због силовања 19-годишњег младића у Великој Kладуши.

Њега су припадници полиције Унско-санског кантона ухапсили у петак, а након пријаве жртве да је физички злостављао Мустеданагић, са којим је радио у истој фирми.

Не наводећи ни иницијале осумњиченог ни жртве, у МУП УСK је речено да су пријаву о кривичном дјелу примили 3. новембра.

– Полиција је запримила пријаву 19-годишњака који је рекао да је у фирми гдје је запослен физички злостављан. Полиција је обавила увиђај а о свему је одмах обавијештено и Тужилаштво УСK. С обзиром да се у међувремену дошло до сазнања да је младић и силован, истрага је отворена у том правцу – речено је у МУП Унско-санског кантона, гдје нису жељели говорити о другим детаљима.

– Мустеданагић је намамио младића у свој стан гдје га је присилио на полни однос – каже извор близак истрази.

Грађани Велике Kладуше након овог догађаја су аутомобил који је у власништву осумњиченог демолирали, те на њему исписали увредљиве поруке.

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

Подсјетимо, Мустеданагић је некадашњи кошаркашки тренер из Цазина који је 2008. године осуђен на 12 година робије јер је двије године сексуално злостављао свог ученика.

Он је силовао 14-годишњег дјечака, сина својих пријатеља, којем је био тренер. Мустеданагић је из БиХ у Хрватску побјегао у мају 2009. године, након што је пуштен из притвора да се брани са слободе. Ухапшен је у Загребу због покушаја полног односа с 12-годишњим дјечаком, те силовања 15-годишњака, након чега је осуђен на 16 година робије. Шта је радио на слободи и када је и под којим околностима пуштен предмет је полицијске и тужилачке истраге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: